atk, , saiturin, pihvit ATK Saiturin pihvit ohje salty

ATK Saiturin pihvit

Ainekset 4 annosta

Jaa jauheliha litran pakastepusseihin arviolta 100-150 g könteiksi. Painele jokainen jauheliha-annos omassa pussissaan litteäksi, noin 0,5 - 1cm paksuiseksi. Pyri siihen että reunoihin ei jää liiemmin röpelöitä. Taita pussin suu pihvin alle ja laita pakastimeen. Pakasta suorina jotta pihvit osuvat paistettaessa pannuun kauttaaltaan.

Poista pussit ja paista jäiset pihvit molemmin puolin ja mausta paistaessasi haluamillasi mausteilla. Ole kuitenkin varovainen erityisesti suolan kanssa, nämä ovat ohuita. Pihvit valmistuvat pannulla nopeasti. Nämä ovat hyviä pelkästään, mutta myös erinomaisia mm. hampurilaispihveinä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 168 kcal / 100 g
Energia 702 kJ / 100 g
Proteiini 20 g / 100 g
Hiilihydraatti 0 g / 100 g
Rasva 10 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %