valkosuklaa, karpalo, keksit Valkosuklaa karpalo keksit ohje sweet

Valkosuklaa karpalo keksit

Sulata voi kattilassa ja anna porista kohtuullisella lämmöllä välillä sekoittaen. Voin tulee ruskistua, muttei palaa. Ensin voi vaahtoaa, sitten vaahto laskeutuu ja voi kiehuu hiljalleen. Minulla voin keltainen väri muuttui lopussa aika nopeasti vaaleanruskeaksi, joten pidä silmällä väriä.

Anna voin jäähtyä puoli tuntia.

Lämmitä uuni 175 C asteeseen. Paloittele valkosuklaa.

Laita molemmat sokerit, muna ja keltuainen kulhoon ja vatkaa kolmen minuutin ajan, jolloin niistä pitäisi syntyä vaaleanruskea seos. Lisää jäähtynyt voi ja vatkaa vielä pari minuuttia.

Mittaa vehnäjauhot ja sooda mukaan ja sekoita. Lisää lopuksi paloiteltu valkosuklaa ja karpalot ja sekoita juuri ja juuri sekaisin.

Ota lusikalla kokkareita pellille ja paista keskimäärin 10 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 387 kcal / 100 g
Energia 1619 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 62,5 g / 100 g
Rasva 12,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 35,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %