kaalilaatikko, omintakeinen Kaalilaatikko omintakeinen ohje salty

Kaalilaatikko omintakeinen

Silppua sipuli. Paista jauheliha ja sipuli. Mausta vahvasti. Suola, Mustapippuri, chili, valkopippuri yms. Kaali syö makuja. Keitä puuroriisi. Silppua kaali ja paista sitä hetken joko kattilassa tai paistinpannulla. Laita kaaliin suolaa. Sekoita riisi ja jauheliha. Kaada kaalit uunivuokaan. Sekoita. Lisää kerma. Anna muhia 150 asteessa ainakin 4h. Jos kiire 250 asteessa tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal / 100 g
Energia 680 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,3 g / 100 g
Rasva 10,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %