nigellan, kukkakaali, kikhernesalaatti Nigellan kukkakaali-kikhernesalaatti ohje salty

Nigellan kukkakaali-kikhernesalaatti

Lämmitä uuni 220 asteeseen. Irrota kukkakaalin kukinnot ja pyörittele öljy, kaneli, juustokumina seoksessa. Laita kukkakaalit 30x20 cm vuokaan ja laita uuniin 15minuutiksi. Valuta kikherneet ja sekoita harissan kanssa. Lisää joukkoon paloitellut tomaatit. Sekoita kukkakaalien kanssa ja laita uuniin vielä 15 minuutiksi tai kunnes kukkakaali on pehmennyt. Ripottele suolaa päälle. Irrottele lehtipersiljan lehdet ja kaada vihannekset niiden päälle. Ripottele granaattiomenan siemeniä annoksen päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal / 100 g
Energia 390 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,6 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %