hirvenlihakeitto, vhh, á, la, anne Hirvenlihakeitto VHH á la Anne ohje salty

Hirvenlihakeitto VHH á la Anne

Pohjana vanha karjalanpaistiliemi, jossa hieman lihaakin jäljellä. Lisää sekaan vesi, savustettua paprikajauhetta, valkosipulijauhetta, suolaa ja mustapippuria.  Silloua keittoon purjoa, parsakaali varsineen, porkkanoita ja uunissa paistettua hirvenpaistia. Keitä noin 25 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 45 kcal / 100 g
Energia 189 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1 g / 100 g
Rasva 1,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %