zab, , , somalialainen, lammaspata Zab - Somalialainen lammaspata ohje salty

Zab - Somalialainen lammaspata

Kuullota sipulit ja korianteri öljyssä padassa. Leikkaa paisti kuutioiksi ja ruskista palat öljyssä. Sekoita sipulit ja lihat ja lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä 1,5 tuntia. Leikkaa perunat ja porkkanat paloiksi ja lisää pataan. Hauduta vielä tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 68 kcal / 100 g
Energia 284 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,1 g / 100 g
Rasva 2,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %