, , kreikkalainen, karitsapata 3 Kreikkalainen karitsapata ohje salty

3 Kreikkalainen karitsapata

Kuutioi liha ja ruskista se pannulla. Ripottele jauhot lihoille ja lisää vesi, sekoittele. Laita lihat pataan, lisää sipulit ja mausteet. Kaada viiniä sen verran että lihat juuri ja juuri peityvät. Lämmitä kuumassa vedessä hunaja ja sekoita pataan. Pistä uuniin, 150 C 2 tuntia. Lisää oliivit ja feta ja anna olla uunissa vielä 1 tunti. Poista kanelitanko ja laakerin lehdet. Tarkista maku. Lisää persilja ja tarjoile riisin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 483 kJ / 100 g
Proteiini 10 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,6 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0,9 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %