lakkapannacotta Lakkapannacotta ohje sweet

Lakkapannacotta

Kiehuta kerma ja sokeri noin 10min. Soseuta lakat. Anna liivatteet liuota 10min. Lisää sose, maitotiiviste ja liivatteet anna hieman kiehahtaa. Älä keitä. Kaada seos silikoonisiin muffinivuokiin jäähdytä ensin huoneenlämmössä ja loput 3-4 h jääkaapissa. Kumoa pannacotta lautaselle ja koristele haluamallasi tavalla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 268 kcal / 100 g
Energia 1121 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 32,3 g / 100 g
Rasva 12,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 32,1 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %