, , kaalilaatikko 4 Kaalilaatikko ohje salty

4 Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, pilko sipulit ja lohko porkkanat sopivasti pieniksi paloiksi. Hauduta kaali isossa kattilassa pehmeäksi, varaa tähän aikaa. Keitä porkkanat puolikypsiksi. Kuullota sipulit pehmeiksi ja laita isoon kulhoon. Ruskista  jauheliha ja lisää ne kulhoon. Lisää loputkin ainekset kulhoon. Sekoita kunnolla ja kaada kaikki uuni vuokaan. Tee lihaliemi ja sulata koskenlaskija liemeen, sekoita kaikki mausteet. Kaada liemi vuokaan.  Sekoita hyvin. Paista uunin keskitasolla 150 astetta 1,5 tunti. Sammuta uuni ja anna hautua puoli tuntia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 101 kcal / 100 g
Energia 420 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 6,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,6 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %