anitta, kasviskeitto
Anitta kasviskeitto ohje
salty
Anitta#1
Anitta kasviskeitto
Varsiselleri 2 vartta. Valkosipuli 2 kynttä.
- Leikkaa porkkana tikuiksi, viipaloi sipuli, purjo ja selleri.
- Kuullota sipulit öljyssä padassa, lisää muut kasvikset ja liemi.
- Lisää säilötyt tomaatit, pyree ja mausteet. Hauduttele kypsäksi ainakin 1/2 h.
- Lisää pasta, kypsennä se, tarkista maku, lisää persilja.
Proteiiniksi voi lisätä 50 g kalkkunapekonia, tms.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
50 kcal / 100 g
Energia
208 kJ / 100 g
Proteiini
1,3 g / 100 g
Hiilihydraatti
5,6 g / 100 g
Rasva
2,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
3,9 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %