anitta, kasviskeitto Anitta kasviskeitto ohje salty

Anitta kasviskeitto

Ainekset 4 annosta

Varsiselleri 2 vartta. Valkosipuli 2 kynttä.

  1. Leikkaa porkkana tikuiksi, viipaloi sipuli, purjo ja selleri.
  2. Kuullota sipulit öljyssä padassa, lisää muut kasvikset ja liemi.
  3. Lisää säilötyt tomaatit, pyree ja mausteet. Hauduttele kypsäksi ainakin 1/2 h.
  4. Lisää pasta, kypsennä se, tarkista maku, lisää persilja.

Proteiiniksi voi lisätä 50 g kalkkunapekonia, tms.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 50 kcal / 100 g
Energia 208 kJ / 100 g
Proteiini 1,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,6 g / 100 g
Rasva 2,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %