lasagnette, , torino, lasagne, piccolo, Lasagnette (Torino lasagne piccolo) ohje salty

Lasagnette (Torino lasagne piccolo)

Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipulia öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää vehnäjauho. Sekoita. LIsää vesi, tomaattisose, liemikuutio ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Anna kiehua hetki. Lisää maito. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehua hetki. Voitele vuoka öljyllä. LIsää raaka pasta vuokaan. Kaada kastike varovasti pastan päälle. Sekoita tasaiseksi. Lisää pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa noin 30 min. Anna vetäytyä 10 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal / 100 g
Energia 685 kJ / 100 g
Proteiini 10,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,6 g / 100 g
Rasva 8,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %