maa, artisokkaperunavuoka Maa-artisokkaperunavuoka ohje salty

Maa-artisokkaperunavuoka

Kuori perunat ja artisokat sekä valkosipulit. Viipaloi juusto asettele voudeltuun vuokaan kerroksittain. Mausta viherpippurilla ja suolalla. Kaada kerma päälle sekä lisää oivariini nokareita. Paista uunissa 220 c noin 30-40 minuuttia kunnes pinta on kullan ruskea.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal / 100 g
Energia 562 kJ / 100 g
Proteiini 2,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,3 g / 100 g
Rasva 9,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %