pähkinäinen, hoisin, broileriwokki Pähkinäinen hoisin-broileriwokki ohje salty

Pähkinäinen hoisin-broileriwokki

Laita riisi kiehumaan.

 Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja jätä odottamaan.

 Kuori sipuli, halkaise se ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli.

 Leikkaa kesäkaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Poista paprikasta kanta ja siemenet, leikkaa ohuiksi suikaleiksi.

 Kuumenna öljyä suuressa paistinpannussa tai vokissa. Paista broilerinsuikaleet nopeasti, 2–3 minuuttia kovalla lämmöllä, tai kunnes ne ovat kypsiä. Siirrä broilerit kastikkeen joukkoon.

 Pikapaista kesäkaali, paprika, valkosipuli ja sipuli napakan kypsäksi.

 Lisää broileri ja kastike. Kypsennä käännellen vielä noin 2 minuuttia.

 Jaa lautasille tai kulhoihin keitettyä riisiä, ja kauho broileri-kasvisvokkia päälle. Ripottele annosten pinnalle hieman suolapähkinöitä.

 Vinkki: Voit käyttää suolapähkinöiden tilalla cashew-pähkinöitä joko kevyesti kuivalla, kuumalla pannulla paahdettuna tai valmiiksi paahdettuna ja suolattuna.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal / 100 g
Energia 476 kJ / 100 g
Proteiini 10,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,8 g / 100 g
Rasva 4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 7 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %