porkkanakeitto, á, la, anne Porkkanakeitto á la Anne ohje salty

Porkkanakeitto á la Anne

Keitä kuoritut ja palotut kasvikset vedessä, johon on lisätty liemikuutiot ( 2. ja mausteet. Kun kasvikset ovat kypsiä, soseuta sauvasekoittimella, kuumenna ja lisää kuutioitua mustaa Koskenlaskijaa maun mukaan. Itse laitoin koko paketin. Sekoittele kunnes  juusto sulaa. Maista maut, lisää tarvittaessa mausteita lisää.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 44 kcal / 100 g
Energia 181 kJ / 100 g
Proteiini 1,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 1,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %