jk, ryynärilaatikko JK Ryynärilaatikko ohje salty

JK Ryynärilaatikko

Kuori ja pilko makkarat, paista omassa rasvassaan. Laita makkarat sivuun odottamaan. Laita pannuun paprikakuutiot ja sipulit, kuullota hetki, lisää mausteet ja tomaattisose. Yhdistä makkarat ja kasvikset. Viipaloi kuoritut perunat ja kuullota rasvassa pannulla pienissä erissä.

Lado puolet perunoista voideltuun vuokaan, levitä päälle puolet mekkaraseokseta ja sen päälle loput perunat sekä makkaraseos.

Vatkaa munamaito, lisää hitunen suolaa ja valuta vuokaan.

Paista 200c n.40min kunnes munamaito on hyytynyt.

Huom! Jos tykkäät mausteisesta ruuasta lisää mausteet munamaitoon. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal / 100 g
Energia 474 kJ / 100 g
Proteiini 3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,6 g / 100 g
Rasva 6,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %