punajuuri, fetapasta Punajuuri-fetapasta ohje salty

Punajuuri-fetapasta

Kuori ja leikkaa punajuuri ohuiksi viipaleiksi. Siivuta valkosipulinkynnet.

Kuullota punajuuria ja valkosipulia öljyssä, kunnes punajuuri on melkein kypsää. Raasta joukkoon appelsiininkuori ja purista mehu. Lisää mausteet ja kerma. Kiehauta kuumaksi.

Keitä pasta. Sekoita pastan joukkoon punajuurikastike ja ripottele päälle fetajuustoa ja pinjansiemeniä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 177 kcal / 100 g
Energia 743 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,4 g / 100 g
Rasva 9,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %