eofiksen, lanttulaatikko, , karppila, , hiukan, muokattuna, Eofiksen lanttulaatikko (karppila, hiukan muokattuna) ohje salty

Eofiksen lanttulaatikko (karppila, hiukan muokattuna)

Ainekset 6 annosta

Pilko lantut ja keitä kypsiksi, ota hieman keitinvettä talteen. Soseuta, mausta ja lisää muut aineet, voita lukuunottamatta, sekaan ja kaada vuokaan. Tee lusikalla pintaan kuvioita ja lisää muutama voinokare. Paista 175* 2h.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal / 100 g
Energia 528 kJ / 100 g
Proteiini 2,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 10,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %