tilliliha, kana Tilliliha kana ohje salty

Tilliliha kana

Keitä kanasuikaleet 1,5 litrassa vettä. Kuori vaahto. Lisää kasvikset, mausteet (kana fond, kanaliemikuutio, mustapippuri, laakerinlehti) ja sipuli. Keitä kypsäksi. Lisää tilli ja kerma. Suurusta maizenalla ja kananmunan keltaisella. Tilkka sitruunamehua tai valkoviiniä ja pieni loraus makeutusnestettä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 41 kcal / 100 g
Energia 173 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 1,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %