kananugetit Kananugetit ohje salty

Kananugetit

Pilko fileet paloiksi. Pyörittele suolalla maustetussa risijauhossa. Kasta palat vesi-munaseoksessa ja lopuksi mantelijauho-siemenseoksessa, jonka olet maustanut suolalla, currylla, paprikalla ym. oman makusi mukaan. Uppopaista öljyssä kypsiksi. Reseptin öljymäärä on nugetteihin paiston aikana imeytyvä öljy, ei kokatessa tarvittava.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 263 kcal / 100 g
Energia 1099 kJ / 100 g
Proteiini 20,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 17,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %