, , parsakaalikeitto 6 Parsakaalikeitto ohje salty

6 Parsakaalikeitto

Irroita kukat kaalista ja pilko varren pehmeä osa. Pilko purjo ja kuori valkosipulit. Keitä 15 min ja lisää pinaatti. Keitä muutama minuutti jotta pinaatti pehmenee. Kaada keitos siivilään ja ota keitinvesi talteen. Liota kanaliemi keitinveteen. Lisää kaikki plenderiin ja soseuta. Lisää mausteet ja tarkista nestemäärä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 17 kcal / 100 g
Energia 69 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,1 g / 100 g
Rasva 0,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %