borssi, kalkkunanakeista, á, la, anne Borssi kalkkunanakeista á la Anne ohje salty

Borssi kalkkunanakeista á la Anne

Laita kattilaan vesi, mausteita ja liemikuutiot. Lisää sekaan pussi sipulikuutioita ja vihannessuikaleita, palotut kalkkunanakit, hapankaali, pilkottu varsiselleri ja täysjyväspagettipätkät. Kuutioi 2 keskikokoista, keitettyä punajuurta. Keitä noin 5-7 min, väännä virta pois levyltä ja jätä kattila levylle, kannen alle. Anna hetki makujen tekeytyä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 38 kcal / 100 g
Energia 159 kJ / 100 g
Proteiini 2,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 0,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %