poropiirakka, á, la, anne Poropiirakka á la Anne ohje salty

Poropiirakka á la Anne

Sekoita pohjan aineet ruokalusikalla taikinaksi. Painele taikina leivinpaperin päälle pyöreään piirakkavuokaan. Ripottele pohjalle pororouhe, hieman kinkkusuikaleita ja pilkottu paprika. Sekoita kermaviili, munat, mausteet ja juustoraaste munamaidoksi ja laita lusikalla tasaisesti piirakan pinnalle.  Paista 215 asteessa noin 20-25 min, kunnes piirakka kauniin kullanruskea. Anna piirakan jäähtyä kokonaan, että pohja tekeytyy jämäkäksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 225 kcal / 100 g
Energia 939 kJ / 100 g
Proteiini 11,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,1 g / 100 g
Rasva 13,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %