punajuurivuoka Punajuurivuoka ohje salty

Punajuurivuoka

Ainekset 5 annosta

775 g Punajuuri
400 g Kuohukerma
200 g Emmentaler

Kuori ja viipaloi punajuuret ohuiksi siivuiksi. Kuumenna kerma ja sulata siihen raastettu  juusto. Mausta suolalla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä. Lado voideltuun vuokaan kerroksittain punajuuriviipaleita ja sipulisilppua. Kaada kerma päälle ja anna muhia uunissa 200* 2h, kunnes punajuuret ovat kypsiä ja liika neste haihtunut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 178 kcal / 100 g
Energia 741 kJ / 100 g
Proteiini 5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 15 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %