myllyn, paras, omenapiirakka Myllyn paras omenapiirakka ohje sweet

Myllyn paras omenapiirakka

Sekoita __huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Sekoita jauhot keskenään ja lisää ne seokseen. Painele murutaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. __Sekoita täytettä varten kerman sekaan maitorahka, mausta sokereilla. Kaada täyte raa’an taikinapohjan päälle. Raasta omenat ja ripottele raaste piirakan päälle. Laita lopuksi kanelisokeria päälle. Paista 175-asteisen uunin alaosassa 35-40 minuuttia. Tarjoillaan jäähtyneenä, lisää halutessasi kanelisokeria pintaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 232 kcal / 100 g
Energia 969 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 24,4 g / 100 g
Rasva 12,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 14,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %