kaalipata Kaalipata ohje salty

Kaalipata

Pilko vihannekset itsellesi mieluisiksi palasiksi. Paista sipulit pannulla, lisää hetken päästä joukkoon valkosipuli. Lisää joukkoon porkkanasiivut ja paista vielä hetki. Siirrä paistetut sipulit ja porkkanat kattilaan/pataan. Paista paistinpannulla jauheliha, mausta. Kun jauheliha on valmista, siirrä pois levyltä. Lisää kattilaan/pataan kaalit ja sekoita kattilan sisältö. Lisää joukkoon vesi ja siirappi ja anna ruuan muhia. Kun kaalit ovat sopivan pehmeitä, lisää joukkoon jauheliha, sekoita ja anna muhia vielä hetki.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 65 kcal / 100 g
Energia 272 kJ / 100 g
Proteiini 6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %