persikka, rahka, uunissa Persikka-rahka uunissa ohje sweet

Persikka-rahka uunissa

Sekoita rahka, kerma ja munat voimakkaasti kulhossa. Loraus vanilja-aromia, 5 ml apteekin makeutusliuosta ja sitruunamehua. Maista makeus. Kuori tuoreet nektariinit tai persikat ja leikkaa lohkoiksi. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja kaada seos vuokaan. Lisää lohkot. Painele peittoon. Paista uunissa 175 asteessa kunnes hyytynyt ja ruskistunut. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 90 kcal / 100 g
Energia 374 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 5 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %