porsaanulkofileepihvit, pippurikastikkeessa, , gluteeniton, Porsaanulkofileepihvit pippurikastikkeessa (gluteeniton) ohje salty

Porsaanulkofileepihvit pippurikastikkeessa (gluteeniton)

Viipaloi fileemötkö ja nuiji pihveiksi pyyhkeen välissä. Ruskista kuumalla pannulla, mausta suolalla ja mustapippurilla, siirrä kattilaan.  Lopuksi huuhdo pannu 2dl:llä vettä ja kaada liemi pihvien päälle kattilaan. Lisää lihaliemikuutio Hauduta tunnin verran. Ravista kannellisessa purkissa kerma ja riisijauho tasaiseksi liemeksi. Lisää kattilaan ja anna jauhojen kypsyä ja kastikkeen saeta samalla sekoitellen. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 211 kcal / 100 g
Energia 880 kJ / 100 g
Proteiini 11,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 17 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %