punajuuririsotto Punajuuririsotto ohje salty

Punajuuririsotto

4-6 annosta.  2 valkosipulinkynttä. Raasta punajuuret. Kuullota sipuli ja valkosip. Lisää riisi, kuullota 5 min. Anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää mausteet. Lisää loppu vesi 2 erässä. Jatka kypsennystä 5-8 min. Lisää oivariini, hunaja, sitruunamehu. Viimeistele vuohenjuustonokareilla, juuressipseillä ja tuoreella timjamilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 107 kcal / 100 g
Energia 447 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,3 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %