, , kaali, , ja, kurpitsamakkarapannu 7 Kaali- ja kurpitsamakkarapannu ohje salty

7 Kaali- ja kurpitsamakkarapannu

Viipaloi makkarat. Suikaloi kaali ja kurpitsa. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy suuressa paistokasarissa tai wokkipannussa. Lisää sipulit ja anna kuullottua. lisää makkarat ja anna paistua kunnes saavat väriä. Lisää pannuun kaali ja kurpitsat sekä kuivamausteet. Jatka paistamista 10-15 minuuttia  kunnes kaali ja kurpitsa ovat sopivasti pehmenneet. Lisää lopuksi suolaa ja mustapippuria sekä pilkotut yrtit, sekoita. Sekoita smetana ja chilikastike ja tarjoa makkarapannun kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal / 100 g
Energia 435 kJ / 100 g
Proteiini 4,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 8,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %