unkarilainen, naudanlihapata Unkarilainen naudanlihapata ohje salty

Unkarilainen naudanlihapata

Paista lihat, kuullota sipulit ja paprika voissa. Lisää uunivuokaan pilkotut juurekset, lihat, sipulit ja paprika. Mausta suolalla, pippurilla, paprikajauheella. Lisää tomaattipyre. Mittaa paistinpannuun n. 4dl vettä, kiehauta maut irti pannusta, lisää lihaliemi. Kaada vuokaan niin, että muut aineet peittyvät. Hauduta 150-180 asteessa kolmisen tuntia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 118 kcal / 100 g
Energia 494 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 8,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %