tomaattiset, uunimuikut Tomaattiset uunimuikut ohje salty

Tomaattiset uunimuikut

Huuhtele ja valuta muikut. Sekoita tomaattisose, öljy, mausteet ja osa suolasta. Nostele lasipurkkiin kerroksittain muikkuja, ripaus suolaa ja mausteseosta. Sulje purkit löysästi. Paista 120 asteessa 5 tuntia. Sulje kannet tiukasti, sammuta uuni ja anna jäähtyä. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 155 kcal / 100 g
Energia 650 kJ / 100 g
Proteiini 17,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,4 g / 100 g
Rasva 9,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,3 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 93 %