Sekoita 4 dl jauhoja, 2 dl sokeria, 1 tl leivinjauhe, 1 tl sooda ja 1 dl flora culinessea ruokalusikalla kulhossa sekaisin. Ota muruseosta 3,5 dl toiseen kulhoon ja laita se sivuun. Lisää jäljelläolevaan muruseokseen 150 g vaniljajogurttia (tai maustamaton jogurtti + vaniljajauhe/vaniljasokeri tms) ja kananmuna. Sekoita jogurtti ja muna seokseen. Vuoraa vähintään 4 cm korkea ja ø30 cm piirakkavuoka leivinpaperilla tai voitele culinessella. Kaada taikina tasaisesti vuokaan. Lisää taikinan päälle noin 5-6 dl pieniä omenakuutioita tasaisesti ripotellen. Sekoita käsivispilällä rahkat (2 prk), munat (3 kpl), sokeri (1 dl), vaniljasokeri (1 tl) ja vaniljajauhe yhteen, ja kaada seos tasaisesti vuokaan omenien päälle. Voit levitellä pintaa vielä nuolijalla tasaisemmaksi. Ripottele jäljelle jätetty runsas murukerros rahkaseoksen pinnalle, mahdollisimman tasaisesti. Paista uunin alatasolla, noin 40-45 min. Anna jäähtyä kokonaan. Mielettömän hyvä omenapiirakka!