mustikka, rahkapiirakka Mustikka-rahkapiirakka ohje sweet

Mustikka-rahkapiirakka

Sekoita jauhot,sokerit ja kohotusaineet keskenään. Lisää sulatettu voi. Ota puolet taikinasta sivuun.  Toiseen puoleen sekoita munat ja piimä ja levitä taikina pellille . Sekoita jäisiin marjoihin perunajauhot ja sokeri, levitä ne taikinapohjalle. Sekoita rahkan joukkoon munat, sokerit ja sitruunamehu ja kaada se mustikoiden päälle. Ripottele kuivahko, aiemmin sivuunottamasi murumainen taikina piirakan päälle.

Paista 200* 30-45min. kunes on kauniin värinen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 261 kcal / 100 g
Energia 1094 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 37,2 g / 100 g
Rasva 9,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 18,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %