kaalilaatikko Kaalilaatikko ohje salty

Kaalilaatikko

Pilko sipulit ja kaalit. Kuumenna padassa voi ja öljy. Hauduta kaalit ja sipulit pehmeiksi. Lisää joukkoon risottoriisi ja vesi + mausteet. Ruskista jauheliha pannulla, ja lisää seokseen. Kaada kaikki kahteen keskikokoiseen vuokaan. Laita päälle juustoraaste, ja sekoit vielä pintaa hiukan. Paista + 175 c.ssa 2 tuntia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 165 kcal / 100 g
Energia 689 kJ / 100 g
Proteiini 8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,6 g / 100 g
Rasva 11,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,6 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %