1 litra kanttarelleja 1 sipuli 1-2 valkosipulinkynttä 2-3 rkl voita 2-3 rkl vehnäjauhoja 8 dl vettä 1 naudanliha lihaliemirasia (fondeja) 8 dl vettä 100-150 g kanttarellituorejuustoa 1 tl mustapippuria, tai maun mukaan 1 dl ruokakermaa päälle persiljaa
Puhdista ja pilko sienet, haihduta niistä neste kuumalla kuivalla pannulla ilman rasvaa. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota ne kattilassa voissa, minä olen lisännyt mustapippurin pannulle sienten ja sipulien sekaan, tulee voimakkaampi pippurin aromi Lisää sienet Sekoita jauhot mukaan Lisää vesi ja kasvisfondi Anna kiehua hiljallleen n. 10 minuuttia Lisää creme bonjour pienempinä osina. Lopuksi kerma Koristele persiljalla Lopuksi olen hienontanut keiton soseeksi sauvasekoittimella, (ei välttämätöntä)