joben, mäiskypottu, , , , tonnikalatahna, Joben mäiskypottu + (tonnikalatahna) ohje salty

Joben mäiskypottu + (tonnikalatahna)

mausteet: suolaa, mustapippuria

Kuorineen keitetty peruna lyttyyn perunanuijalla niin että kuitenkin pysyy vielä kasassa. Perunat on hyvä keittää joko edellisenä päivänä tai antaa olla keittämisen jälkeen ainakin 2 tuntia "tiivistymässä".

Sulata maustelevitteestä 1 valitsemasi makukuutio mikrossa ja levitä se perunoiden päälle lusikoimalla. Ripottele päälle vielä suolaa ja mustapippuria. Suikaloitu punasipuli keoksi perunoiden päälle ja lopuksi juustoraaste.

Uuni 250 ja noin 12-15 min

Nämä syödään ehdottomasti Joben tonnikalatahnan sekä vihreän salaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal / 100 g
Energia 401 kJ / 100 g
Proteiini 3,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,6 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %