joben, tonnikala, pastasalaatti, , hyvää, Joben tonnikala-pastasalaatti (hyvää) ohje salty

Joben tonnikala-pastasalaatti (hyvää)

JÄRKKYHYVÄÄ salaattia

  • mausteet: reilusti pastan keitinveteen grillimaustetta, chiliä tai cayannepippuria, sitruunapippuria ja tilliä + kalaliemikuutio

  • tonnikalalle huolellinen valutus ja suolakurkut talouspaperin päälle ensin jottei salaattiin tule turhaa nestettä lillumaan

  • omenakuutiot pyöräytellään sitruunan tai limenmehussa, ettei tummu ikävän näköisiksi niin kuin omenalla on tapana, samalla antaa raikasta makua

  • salaatti maustetaan kevyesti käännellen suolalla, reilusti tuoretta tai kuivattua tilliä ja sitruunapippuria, ripsasin tonnikalojen päälle vähän kalakastikettakin (Spice Up).

Syödään keitetyn kananmunan kanssa. Kastikkeeksi turkkilaista jogurttia tai raejuustoa joka laimennetaan kevyt maidolla sopivaksi ja maustetaan chilijauheella ja sweet chilikastikkeella.

Siitä erikoinen salaatti, että on seuraavana päivänä vielä parempaa eikä lillaannu niinkuin nämä perussalaatit.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal / 100 g
Energia 428 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,6 g / 100 g
Rasva 1,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %