koskenlaskija, gratiini Koskenlaskija gratiini ohje salty

Koskenlaskija gratiini

Kaada kasvikset isoon vuokaan ja mausta makusi mukaan. Itse laitoin mustapippurirouhetta ja grillimaustetta öljyjen lisäksi. Päälle makusi mukaista koskenlaskijaa  1/2 pkt ja uuniin n. 15 min. Sekoita ja päälle vielä juustokuorrutus, uuniin vielä 10 min. Uuni 225 tai kiertoilma 200. Lopuksi hetki grillivastuksen alla niin saa kauniin värin ;)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal / 100 g
Energia 423 kJ / 100 g
Proteiini 5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 6,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %