lasagne, gluteeniton Lasagne gluteeniton ohje salty

Lasagne gluteeniton

Paista jauheliha sipulit. Lisää tomaattimurska vesi lihaliemi mausteet ja suola anna hautua. Mittaa kattilaan kaurakerma vesi anna kiehahtaa suurusta perunajauholla joka ohennettu kylmällä vedellä pieneen vesimäärään. Lisää juusto ja mausteet. Kerroksittain täytä juusto viimeisenä.  Paista 200c noin 35-40 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal / 100 g
Energia 477 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,8 g / 100 g
Rasva 5,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %