vohvelit, jerpula Vohvelit jerpula ohje sweet

Vohvelit jerpula

Riko munien rakenne. Lisää maito, jauhot, leivinjauhe, suola ja rasva keskenään. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. Lisää vichy.

Kuumenna vohvelirauta. Paista taikinasta vohveliraudalla vohveleita. Lisää pannuun rasvaa tarvittaessa. Tarjoa vohvelit vastapaistettuina, jolloin ne ovat ihanan rapeita tai pidä ne lämpiminä 100-asteisessa uunissa leivinpaperin päällä pellillä. Tarjoa vohvelit esimerkiksi jäätelön ja marjojen tai hillon kanssa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 186 kcal / 100 g
Energia 776 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,4 g / 100 g
Rasva 8,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %