kasvissose, keitto Kasvissose keitto ohje salty

Kasvissose keitto

Pese kasvikset ja kuori ne. Viipaloi porkkanat, purjo ja sipulit, lohko perunat ja bataatit ja pilko valkosipulinkynsi. Kuullota porkkanat ja sipulit oliiviöljyssä. Lisää vesi, kasvisliemikuutio, pilkottu valkosipulinkynsi, perunat, purjo ja bataatit

 

Kiehuta seosta, kunnes kaikki osaset ovat kypsiä. Tämän jälkeen kaada vesi toiseen astiaan ja soseuta, lisää pikkuhiljaa vettä kunnes koostumus on mieluinen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 35 kcal / 100 g
Energia 147 kJ / 100 g
Proteiini 0,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,7 g / 100 g
Rasva 0,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %