koskenlaskijan, jauhelihakeitto Koskenlaskijan jauhelihakeitto ohje salty

Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Laita vesi kiehumaan. Kuutioi perunat, siivuta porkkana ja purjosipuli. Lisää kiehuvaan veteen lihaliemikuutio ja anna sen sulaa. Lisää sitten perunat, porkkanat ja purjo. Anna kiehua. 

Paista jauheliha ja mausta oman maun mukaan. Kun kasvikset ovat melkein kypsiä, lisää joukkoon jauheliha ja Koskenlaskija. Anna kiehua vielä hetki, kunnes juusto on sulanut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 69 kcal / 100 g
Energia 287 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %