villen, pizzapohja
Villen pizzapohja ohje
salty
JD
Villen pizzapohja
- Vaivaa pohjan aineet kunnolla sekaisin (5-10 minuuttia). Lisää öljy loppuvaiheessa.
Anna kohota tunnin ja vaivaa kuplat pois.
Kääri ilmatiiviisti kelmuun tai pistä täysin tiiviiseen purkkiin. Anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään.
Ota aamusella tekeytymään huoneenlämpöön. Illalla leipomisvalmis.
Sekoita tomaattikastikkeen aineet ja jaa pizzoille.
Täytä mielesi mukaan... jos käytät juustoa niin se pohjalle ja täytteet päälle.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
231 kcal / 100 g
Energia
956 kJ / 100 g
Proteiini
7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
36,2 g / 100 g
Rasva
5,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,2 g / 100 g
Suola
2,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %