villen, pizzapohja Villen pizzapohja ohje salty

Villen pizzapohja

  1. Vaivaa pohjan aineet kunnolla sekaisin (5-10 minuuttia). Lisää öljy loppuvaiheessa.
  2. Anna kohota tunnin ja vaivaa kuplat pois. 

  3. Kääri ilmatiiviisti kelmuun tai pistä täysin tiiviiseen purkkiin. Anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään.

  4. Ota aamusella tekeytymään huoneenlämpöön. Illalla leipomisvalmis.

  5. Sekoita tomaattikastikkeen aineet ja jaa pizzoille.

  6. Täytä mielesi mukaan... jos käytät juustoa niin se pohjalle ja täytteet päälle. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 231 kcal / 100 g
Energia 956 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 36,2 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 2,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %