lissun, kaurarieska, , lisäaineeton, , gluteeniton, , , , , , , ,
Lissun kaurarieska, lisäaineeton, gluteeniton 2017-08 ohje
salty
Therezza
Lissun kaurarieska, lisäaineeton, gluteeniton 2017-08
Sekoita
ensin kuivat aineet keskenään ja sen jälkeen lisää juustoraaste.
Lisää sitten piimä ja voi, sekoita taikina
tasaiseksi (lusikalla sekoittelin).
Lisää lopuksi vesi
Levitä taikina
leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin
keskitasolla noin 25 minuuttia kunnes rieska on kauniin värinen.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
366 kcal / 100 g
Energia
1532 kJ / 100 g
Proteiini
15 g / 100 g
Hiilihydraatti
33,3 g / 100 g
Rasva
18,6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
3,4 g / 100 g
Suola
1,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
52 %