lissun, kaurarieska, , lisäaineeton, , gluteeniton, , , , , , , , Lissun kaurarieska, lisäaineeton, gluteeniton 2017-08 ohje salty

Lissun kaurarieska, lisäaineeton, gluteeniton 2017-08

  • Sekoita ensin kuivat aineet keskenään ja sen jälkeen lisää juustoraaste.

  • Lisää  sitten piimä ja voi, sekoita taikina tasaiseksi (lusikalla sekoittelin).

  • Lisää lopuksi vesi

  • Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia kunnes rieska on kauniin värinen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 366 kcal / 100 g
Energia 1532 kJ / 100 g
Proteiini 15 g / 100 g
Hiilihydraatti 33,3 g / 100 g
Rasva 18,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 1,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 52 %