Vaahdota rasva ja sokeri (1dl). Vatkaa keltuaiset joukkoon. Lisää jauhot ja leivinjauhe ja lopuksi maito. Sekoita hyvin. Levitä taikina uuninpellille leivinpaperin päälle ohueksi levyksi.
Vaahdota valkuaiset sokerin (1,5dl) kanssa napakaksi vaahdoksi. Levitä vaahto taikinapohjan päälle pellille siten, että se ei aivan yllä taikinareunaan asti.
Paista uunin alatasolla 175 C 20-25min. Jäähdytä. Vaahdota kerma sokerin (oman maun mukaan) kanssa. Kääntele sekaan rahka.
Leikkaa pohja kahteen osaan. Levitä toiselle puoliskolle reilusti kermavaahtoa. Pilko mansikat (tai jokin muu marja) vaahdon päälle. Nosta toinen kakkulevy päälle ja koristele päällinen mansikoilla. Tarjoa kakku melko nopeasti täyttämisen jälkeen, ettei marenki muutu vetiseksi.