vispipuuro Vispipuuro ohje sweet

Vispipuuro

Keitä puolukat vedessä. Siivilöi puolukat tai jätä ne veteen. Lisää sokeri.  Vispilöi kauramannat anna hautua noin 15 min. Jos puurosta tulee löysää suurusta perunajauholla joka on ohennettu tilkkaan kylmää vettä älä kiehuta enää. Lisää teelusikan järjellinen suolaa. Jäähdytä puuro kylmäksi. Vatkaa kuohkeaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 63 kcal / 100 g
Energia 265 kJ / 100 g
Proteiini 1,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,7 g / 100 g
Rasva 0,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %