fabada, de, sumo, eli, meksikolaisen, ylipapin, papupata Fabada de sumo eli meksikolaisen ylipapin papupata ohje salty

Fabada de sumo eli meksikolaisen ylipapin papupata

Hauduta hakattu sipuli, pieneksi hakattu chili ja valkosipuli yhdessä jeeran kanssa tilkassa oliiviöljyä. Lisää kylmässä juoksevassa vedessä huolellisesti huuhdellut kypsät pavut ja raa’at linssit (valkoiset pavut tomaattikastikkeessa sinällään kastikkeen kanssa), Mutti-kirsikkatomaatit liemineen, suola, pippuri ja Koskenlaskija Cheddar. Hauduta 15 min. Lisää limettimehua ja korianteria juuri ennen tarjoilua, tarjoile riisin kera tai tortillojen täytteenä guacamolen, salaatin ja tomaattien kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 520 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,5 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %