parsakaalit, itämaisella, marinadilla, á, la, anne Parsakaalit itämaisella marinadilla á la Anne ohje salty

Parsakaalit itämaisella marinadilla á la Anne

Leikkaa parsakaalin kukinnot erilleen, kuori ja viipaloi parsakaalin varsi. Laita isoon lasagnevuokaan rypsiöljy ja vähän suolaa. Pyörittele parsakaalipaloja öljyssä. Paahda 200 asteisessa uunissa 25-30 min. Tee marinadi sitruunamehusta, seesamiöljystä, chilistä, silputusta korianterista, soijalastikkeesta, raastetusta inkivääristä, hunajasta. Kaada marinadi kuumien parsakaalien päälle ja sekoittele kunnolla. Anna maustua hetki. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal / 100 g
Energia 360 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,6 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,8 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %