karppajan, kakkupohja Karppajan kakkupohja ohje sweet

Karppajan kakkupohja

Ainekset 6 annosta

4 munaa, 0,75 dl karppisokeria tomuna, 1 dl mantelijauhoa, 0,5 dl kookosjauhoa, 2 tl leivinjauhe.

Vatkaa munat ja karppisokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe hyvin keskenään. Lisää jauhoseos varovasti kananmunavaahtoon. Levitä taikina leivinpaperille. Paista 200 asteessa n. 7 minuuttia. Kumoa pohja toiselle leivinpaperille janpeitä pyyhkeellä.

Ohje netistä: http://tinskunkeittiossa.blogspot.fi/2016/07/karppaajan-kaaretorttu-tai-kakkupohja.html?m=1

Ravintosisältö / 100 g

Energia 343 kcal / 100 g
Energia 1437 kJ / 100 g
Proteiini 18,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,5 g / 100 g
Rasva 24,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 75 %