tacovuoka Tacovuoka ohje salty

Tacovuoka

Ruskista jauheliha ja mausta maun mukaan, tee juustokastike (kuumenna ranskankerma, lisää juusto pieninä paloina ja mausta mustapippurilla tm hauduta hetki) ja lataa vuokaan kuin lasagne, tuusaa juustoa kerrosten väliin ja vähän pinnalle. Paista sen aikaa että pinta ruskistuu semisti.  Pyri kohtuuteen, mutta elä masennu kun ei se onnistu :)  Tee harvoin ja nauti silloin hyvällä omalla tunnolla!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 247 kcal / 100 g
Energia 1038 kJ / 100 g
Proteiini 12 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,8 g / 100 g
Rasva 15 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %